Nazaj na pregled
Novice o izdelkih

ROCKO PLOŠČE - VODOODPORNE STENSKE OBLOGE

Stenske obloge Rocko Tiles so novi vodoodporni vsestranski talenti za notranjo uporabo. Z močnim dizajnom in vzdržljivostjo novi sistem stenskih oblog odpira nove prostore oblikovanja – tako v komercialnem kot v zasebnem sektorju. 

Nov sistem stenskih plošč Rocko Tiles je zasnovan za notranjo uporabo. Stenske plošče Rocko Tiles so popolnoma vodoodporne in jih lahko brez težav uporabljate tudi v mokrih prostorih. Paneli so zasnovani za uporabo v močno obremenjenih poslovnih in zasebnih prostorih. Širok nabor dizajnov omogoča usklajen izbor za najrazličnejše koncepte oblikovanja.

Patentiran postopek izdelave

Sistem stenskih plošč Rocko Tiles je izdelan po novem, obsežno patentiranem postopku. Material je sestavljen iz več kot 70% naravnega kamna, ki je v zdrobljeni obliki vezan z umetno maso in predelan v ploščasti material. Ta kombinacija materialov je okolju prijazna, mehansko močna in trajno odporna na vodo. Dekorativna površina je ustvarjena z uporabo najnovejše tehnologije. Osupljivi so naraven in estetski videz, prijeten otip ter ogromna mehanska trdnost in odpornost na vodo in gospodinjske kemikalije.

ZAHTEVNA RAZNOLIKOST APLIKACIJ

Plošče Rocko so primerne za vse vrste notranjih prostorov, še posebej pa so primerne za vlažne in mokre prostore, kot so kopalnice, stranišča, kuhinje in kleti.

Dimenzije plošč Rocko: 2.800 x 1.230 x 4 mm

PREDNOSTI stenskih oblog Rocko

  • velika dimenzija plošč (2800 x 1230 mm)
  • enostavna montaža
  • vodoodporne
  • velika izbira dekorjev z realističnimi izgledi
  • 70 % kamen
     

Na voljo so tudi dodatki, kot so profili, lepila, silikoni in čistila.

Vas zanima več? Pišite nam na info@frischeis.si 

ROCKO Tiles by Kronospan