Nazaj na pregled
Produktne novosti

Nova kolekcija furniranih plošč Decospan: Shinnoki

Želite v svojem prostoru združiti naravno lepoto lesa z vrhunsko tehnologijo in brezčasno eleganco? Potem so Shinnoki furnirane plošče prava izbira za vas. Prinašajo vse prednosti masivnega lesa, brez njegovih pomanjkljivosti, in omogočajo, da ustvarite edinstvene in prepoznavne notranjosti. Odkrijte, kako lahko kolekcija Shinnoki obogati vaš prostor z neskončnimi možnostmi oblikovanja in pristno toplino narave.

Nova kolekcija furniranih plošč Decospan: Shinnoki

Ko govorimo o lesu in njegovih lastnostih, se mnogi najprej spomnimo na toplino, naravnost in edinstven značaj, ki ga prinaša v notranje prostore. Vendar pa so tradicionalni masivni leseni materiali pogosto povezani z izzivi, kot so neenotna kakovost, zahtevno vzdrževanje in potreba po dodatni obdelavi. Tukaj na sceno stopijo nova kolekcija Shinnoki obdelanih lakiranih furniranih plošč, ki prinaša popolno rešitev za sodobne oblikovalce in izdelovalce pohištva.

Vrhunska kakovost brez kompromisov

Tehnološko izpopolnjen pristop

Shinnoki je nabor vrhunskih lakiranih furniranih plošč, pripravljenih za takojšnjo uporabo. Te plošče so zasnovane tako, da združujejo privlačnost in prednosti masivnega lesa, brez njegovih običajnih pomanjkljivosti. Na voljo v šestih skrbno zasnovanih kolekcijah in 18 različnih videzih, so te plošče brušene, barvane in lakirane, zato ne potrebujejo dodatne obdelave. To zagotavlja enotno kakovost z naravnim, živahnim videzom in občutkom lesa, ki bo v vaš prostor vnesel občutek topline in elegance.

Shinnoki plošče so narejene iz furnirja, ki je strokovno obdelan z Decospan tehniko mixmatch. Ta tehnika omogoča, da se lesni vzorci ujemajo, kar ustvarja harmonično in estetsko prijetno površino. Po obdelavi z mixmatch tehniko je površina plošč brušena, barvana in lakirana z akrilnim uretanskim lakom, ki zagotavlja prijeten otip ter optimalno zaščito in dolgotrajno obstojnost. Ta postopek zagotavlja popolno ravnovesje med zaščito, naravnim občutkom in brezčasno eleganco lesa.

Narava v svoji najboljši obliki

Vsaka Shinnoki plošča je poklon lesu in obrtništvu, ki združuje tradicijo, sodobno tehnologijo in izjemno pozornost do detajlov. Te plošče niso le funkcionalne; so izraz estetike, ki poudarja veličastnost narave in umetnost izdelave. Njihova odpornost proti praskam in zaščita pred razlitji zagotavljata, da bodo v vašem prostoru ohranile svoj prvotni videz še dolgo po namestitvi.

Barvne palete za vsak okus! Shinnoki lakirane plošče so na voljo v šestih različnih kolekcijah, ki ponujajo 18 edinstvenih videzov.

Shinnoki kolekcija

  • Washed Stone: Svetli, klasični toni, ki osvetlijo prostor in ustvarjajo miren občutek nežne mehkobe.
  • Pure Naturals: Paleta nevpadljivih nevtralnih tonov, ki prikazujejo večplastno veličino narave.
  • Warm Suede: Mehki in topli odtenki z bogato podlago, ki enostavno poudarjajo tako zemeljsko kot drzno pohištvo.
  • Raw Earth: Izzivalni zemeljski toni, ki prebujajo čute in dodajajo bogastvo ter prefinjeno dramatičnost vsakemu prostoru.
  • Sultry Browns: Očarljivi in zapeljivi topli rjavi odtenki so globoki, karizmatični in izražajo ves značaj luksuznega usnja.
  • Luscious Blacks: Odtenki črne z različnimi podtoni, ki ustvarjajo drzno izjavo ali izžarevajo mehkejšo plat.

Shinnoki furnirane plošče so idealna izbira za vse, ki želijo v svoje prostore vnesti naravno toplino lesa, brez kompromisov pri kakovosti ali estetiki. S skrbno oblikovano kolekcijo in izjemno tehnološko obdelavo, Shinnoki kolekcija plošč predstavljajo vrhunsko rešitev za sodobne notranje prostore. Pridružite se tistim, ki že uživajo v brezčasni lepoti in funkcionalnosti Shinnoki Decospan plošč in odkrijte, kako lahko narava v svoji najboljši obliki obogati vaš dom ali poslovni prostor.

Za ponudbo nam pišite na: info@frischeis.si